فایل|بررسی واحد تولیدی شرکت فرآورده¬های غذایی هلیانه و مراحل تولید و کارکنان و وظایف آنها|

بررسی واحد تولیدی شرکت فرآورده¬های غذایی هلیانه و مراحل تولید و کارکنان و وظایف آنهابررسی واحد تولیدی شرکت فرآورده¬های غذایی هلیانه و مراحل تولید و کارکنان و وظایف آنها|30012929|wkh30013249|
مشخصات مختصر و مفید این پست با عنوان بررسی واحد تولیدی شرکت فرآورده¬های غذایی هلیانه و مراحل تولید و کارکنان و وظایف آنهاقابل مشاهده می باشد برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید .بررسی واحد تولیدی شرکت فرآورده¬های غذایی هلیانه و مراحل تولید و کارکنان و وظایف آنها

فهرست مندرجات



• بخش اول: كليات



مقدمه اي در مورد معرفي واحد توليدي



خط مشي و اهداف كيفيتي واحد توليدي



اصطلاحات و تعريفات



• بخش دوم: سازمان واحد توليدي



سازماندهي واحد توليدي و بخشهاي آن و نمودار سازماني واحد توليدي



سازماندهي امور كيفيت واحد توليدي و نمودار سازماني بخش كيفيت



شرح وظايف، مسئوليتها و اختيارات مسئولان و كاركنان دخيل و مؤثر بر كيفيت بويژه مسئول و كاركنان بخش كيفيت



• بخش سوم: مستندات نظام كيفيت



ساختار مستندات نظام كيفيت شامل نظام نامه، روشهاي اجرايي، دستورالعمل هاي كاري، مشخصات فني و استانداردهاي كارخانه اي، تقشه ها، كارتها و فرمهاي عملياتي و غيره



نحوه تهيه، بررسي، تاييد، تصويب، تجديدنظر و توزيع مستندات نظام كيفيت و چگونگي كنترل آنها



حفظ و نگهداري سوابق



• بخش چهارم: كنترل فرآيندهاي توليدي و عملياتي



نمودار فرآيندها



تداركات و انبارش مواد اوليه



فرآوري مواد اوليه و يا ساخت و مونتاژ قطعات



بسته بندي محصول نهايي



انبارش، حمل و تحويل محصول



• بخش پنجم: بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات



بازرسي و آزمايش مواد اوليه



بازرشي و آزمايش حين فرآيند



بازرسي و آزمايش محصول نهايي (آزمونهاي مستمر كارخانه اي، آزمونهاي نمونه اي براي تصديق بهر ساخت (lot يا Batch)، آزمونهاي فرعي براي تصديق نمونه محصول جديد)



• بخش ششم: شناسايي، رديابي و وضعيت بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات



• بخش هفتم: امكانات آزمايشگاهي و كنترل تجهيزات و بازرسي، آزمون و اندازه گيري (بررسي هاي كاركردي وكاليبراسيون)



• بخش هشتم: كنترل و تعيين تكليف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحي و پيشگيرانه و رسيدگي به شكايات مشتريان



• بخش نهم: آموزش كاركنان



• بخش دهم: كاربرد فنون آكاري



• پيوست ها, فهرست مدارك و مستندات مرتبط نظام كيفيت و ساير ضمائم ضروري





بخش اول: كليات



شرکت فرآورده¬های غذایی





هلیانه بخش: اول عنوان: معرفی واحد تولیدی



تاریخ: صفحه: 1 از



کارخانه فرآورده¬های غذایی هلیانه واقع در کرج، کیلومتر 15 جاده هشتگرد، سه راه سهیلیه، خیابان سوم در تاریخ 1372 جواز تأسیس خود را در زمینی به مساحت 10000 متر مربع از وزارت صنایع دریافت و در سال 1378 پروانه تأسیس آن که شامل خط تولید آرد گندم به روش ...... – غلتکی است توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی صادر شد. پروانه بهره برداری آرد هلیانه در سال 1375 از وزارت صنایع اخذ شد و از آن تاریخ این کارخانه تولید خود را که شامل آرد معمولی ستاره درجه 1 و قنادی می باشد شروع نمود. ماشین آلات این کارخانه شامل 14 والس ساخت کشور اوکراین و تحت لیسانس بولر آلمان و 6 دست الک ساخت ایران می باشد و سایر تجهیزات آن در قسمت آسیابانی ساخت ماشین سازی مرشدی است. این کارخانه دارای 4 سیلوی گندم مجموعاً به ظرفیت 4500 تن، یک ................. به ظرفیت 1500 تن و سیلوی جاده ای به ظرفیت 3000 تن می باشد ظرفیت تولیدی این کارخانه 75000 تن آرد در سال است و آردهای تولیدی در کیسه های پلی پروپیلن با وزن کیلوگرم100 _+ 40 بسته بندی شده و به دست مصرف کنندگان میرسد.



مطالب دیگر:
مشكلات گوش و حلق و بيني در سالمندانمصدومیت شیمیاییمطالعات بیمارستانمطالعات توسعه و مؤلفۀ منابعمطالعه حرکت بیماری در جمعیت گیاهیمطالعه مورد – شاهدیمطالعه نانوذرات توسط ميكروسكوپ الكتروني عبوري روبشيمعادلات دیفرانسیل معمولی رشته شیمیمعادلات دیفرانسیل معمولیمعادلات دیفرانسیلمعاون بهداشت محیط ورئیس اداره بهداشت موادغذایی وبهسازی اماکن عمومیمعاونت فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطاتمعبد بوروبودورمعجزه پلیمر برای هزاره جدیدمعرفی VoIPمعرفی چند نرم افزار پر کاربرد در مهندسی برقمعرفی سیستم تکرارکننده تلفن همراهمعرفی سیگنال های زمان پیوسته و زمان گسستهمعرفی شرکت نفتی اروندانمعرفی کوتاهی از گیاه جینکو بیلوبامعرفی نرم افزار Coolvision جهت ثبت دمای تجهیزات گرمایشی و سرمایشیمعرفی و آشنایی با زمین الکتریکی ارتمعرفی و آشنایی با سیستم ترمز خودروهامعرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژکهکشان، آموزش هوشمند جدول تناوبی